Verzending & Retour

Verzending
Alle bestellingen op TheLigherCompany worden verzonden via PostNL of DHL. Bestellingen die voor 15:00 worden geplaatst zullen dezelfde werkdag worden verwerkt en verzonden. Normaliter wordt het pakket dan de volgende werkdag bezorgd. Echter kan het voorkomen dat het pakket later wordt bezorgd omdat PostNL of DHL vertraging heeft of doordat wij door drukte het pakket niet tijdig kunnen verzenden.

Retourneren
Als je je bestelling wilt ruilen of (deels) retourneren, staan we altijd klaar om je te helpen! Je kunt onze producten binnen wettelijk binnen 14 dagen ruilen of retourneren. In ruil voor het geretourneerde product krijg je een ander product of je geld terug.

Let op, dit zijn de uitzonderingen op ons retourbeleid:
  • Indien aanwezig moeten alle originele kaartjes nog aan het item zitten en het item moet in/met de originele verpakking worden geretourneerd.
  • Items mogen geen zichtbare gebruikssporen vertonen.
  • Sommige items als bijvoorbeeld hygiëne producten kunnen niet worden geretourneerd.
  • Mocht je niet zeker weten of een item wel of niet geretourneerd kan worden neem dan contact met ons op.
Aanvullende informatie:
  • Doorgaans wordt een retourbestelling binnen enkele dagen verwerkt waarbij ook het aankoop bedrag wordt teruggeboekt. Echter hebben wij wettelijk de tijd om dit proces binnen 14 dagen te verwerken.
  • Indien een bestelling in zijn geheel wordt retourneert zullen wij ook de betaalde verzendkosten terugboeken. Echter als een bestelling deels wordt geretourneerd dan zijn de verzendkosten van de bestelling voor rekening van de klant.
  • Indien een bestelling aantoonbaar niet is aangekomen bij de klant dan zullen wij of PostNL het bedrag van de gehele bestelling inclusief verzendkosten vergoeden.

Retouradres
TheLighterCompany.nl
Oldenkotseweg 7
7157BV Rekken
Nederland

Contact
Indien u vragen heeft omtrent ons verzend/retourbeleid. Dan kunt u ons bereiken per e-mail fire@thelightercompany.nl of per WhatsApp 0031 853019329